Legge til en aktivitet eller ressurs

Fra Efaktor Wiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Når du legger til en aktivitet eller ressurs får du mye hjelp før du velger aktiviten som passer best for formålet. Funksjonen fungerer som et malsett som gjør det meget enkelt å bygge opp kurset med hensiktsmessige kursressurser og aktiviteter i en lett tilgjengelig meny når brukeren åpner kurset. Hver aktivitet og ressurs har sin egen layout og en kan som en del av skreddersømmen for den enkelte kunde tilpasse helt i detalj hvordan disse skal vises.


Aktiviteter

Aktiviteter krever et resultat fra brukeren og logger hva de gjør detaljert.

Database

Eksternt verktøy/LTI

Feedback

Forum

Gallup

Innlevering

Kursbevis (Modulen som brukes på de fleste av våre portaler. NB! Gammel og støttes ikke lengre på de nyeste versjonene av Moodle)

Enkelt kursbevis (Modulen som blant annet KS Læring bruker. Ny modul som vil være kursbevismodulen fra versjon2.8 og nyere)

Leksjon

Ordbok

Prat (Chat)

Quiz

SCORM/AICC

SurveyPro (Tilleggsmodul)

Undersøkelse

Wiki

Workshop

Interaktivt innhold - Tilleggsmodul laget av H5P

Ressurser

Ressurser tilbyr lærestoff, men har begrenset logging og krever ingen prestasjon fra brukeren utover at de får ressursene tilgjengelige.

Side

URL

Fil

Mappe

Informasjonsfelt

Fellesinnstillinger for aktiviteter og ressurser

Dra og slipp av tekst rett inn i kurset

Du kan også merke en tekst for eksempel i Word og dra den rett inn på kurssiden. Du blir spurt om du ønsker å lage et informasjonfelt rett på siden eller en webside. Velger du webside skriver du inn et sidenavn og siden opprettes automatisk.