Modul: Arbeidsflyt

Fra Efaktor Wiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Sammendrag

Denne modulen lar deg sette opp ulike prosedyrer som skal gjennomføres i kurs. For hvert steg i prosedyren som gjennomføres, trykker man på en fullførtknapp.

Oppsett

Nedenfor ser du en guide på hvordan du kan sette opp en prosedyre på enkel måte.

  1. Gå til Administrasjon >Portalen > Moduler > Blokker > Arbeidsflyt
  2. Trykk på "+"-tegent under listen for "Administrere prosedyrer"
  3. Fyll inn navnefeltene og beskrivelsesfeltet. Husk å sette status til "Aktivert". Trykk på "Lagre endringer"
  4. Trykk på et av "+"-tegnene til høyre i listen for "Prosedyresteg"
  5. Gi prosedyresteget et navn og instruksjoner.
  6. For å legge til oppgaver trykker du på "+"-tegnet i listen for oppgaver. Du trenger bare å gi oppgaven et navn før du trykker på "Lagre"
  7. Gjenta punkt 4-6 for hävert steg i prosedyren

For å fjerne eller redigere prosedyrer, prosedyresteg eller oppgaver så kan du trykke på henholdsvis tannhjulet og krysset bak det du ønsker å fjerne/redigere. Du kan også endre på rekkefølge ved å trykke på piltegnene.

Bruk

For å bruke prosedyrene du har satt opp, må du legge til blokken "Prosedyrer" på kurssiden. Når det ikke er lagt til noen prosedyre vil du se at det er en nedtrekksmeny i blokken der du kan velge relevant prosedyre. Det kan bare være en aktiv prosedyre om gangen. Dersom det er lagt til en eller flere oppgaver i hvert steg, kan disse enkelt krysses ut når du er gjennomført. For å fullføre et helt steg, trykker du på knappen "Fullfør steg".

NB! Om du ikke får fullført et steg ved å trykke på "Fullfør steg", kan du trykke på "Vis oversikt" og markere steget som ferdig der.