NIF Norges Idrettsforbund

Fra Efaktor Wiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Sammendrag

Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paraolympiske komite har alle nettkurs på portalen https://kurs.idrett.no. Alle særforbund som er blitt med på felles kursportal er listet under.

Egen logo på kurssidene

Det er nå mulighet for å legge til eget forbunds logo på kurssidene. Dette gjøres i kursinnstillingene under menyen for "Utseende". For å komme til kurssinnstillingene bør du gå inn på kurssiden, og så gå til Administrasjon > Kursadministrasjon > Endre innstillinger. Under menyen for "Utseende" ligger valget "Særforbund". Velg særforbund fra nedtrekksmenyen og det særforbundets logo vil vises på kurssiden istedenfor NIFs logo.


Buypass betalingsløsning

NIF skal integrere kurs.idrett.no i sin Buypass betalingsløsning slik at særforbundene lett kan ta seg betalt for kurs via eksisterende løsninger. Dette prosjektet er beskrevet på egne sider her.

NIF Buypass betalingsløsning

Rapportgenerator

Rapportgeneratoren lar deg ta ut en oversikt over alle deltakere fra et særforbund som har fullført kurset innen en bestemt tidsperiode. Dersom en bruker har fullført kurset utenfor tidsperioden er brukerens status "Påmeldt, ikke fullført". Når man henter ut en rapport så vil man bare se brukere som har samme oppgitt samme særforbund som deg selv i profilen sin.

Fra nedtrekksmenyen fra "Kurs" vil du se alle kurs på portalen, men du kan begrense kursene her til de som ligger i en kategori ved å bruke nedtrekksmenyen "Kategori". Merk at kurs som ligger i en underkategori til denne kategorien ikke vil vises, og eneste måten å få opp disse kursene er å velge direkte fra kurs-nedtrekksmenyen uten å velge kategori først.

Norges Dykkerforbund

Rapport for dykkersertifikatNorges friidrettsforbund

NFF har egen navigasjonsmeny på sitt kursområde. Om en skulle komme i skade for å ødelegge den er originalkoden her:


The href="" on the buttons needs to point to the categories when they are created.

<div class="row-fluid">
  <div class="category-box span4 box1">
   <h2>Dommer</h2>
   <p><br></p>
   <p><a class="btn" href="#">Vis kursene »</a></p>
  </div>

  <div class="category-box span4 box2">
   <h2>Trener</h2>
   <p><br></p>
   <p><a class="btn" href="#">Vis kursene »</a></p>
  </div>

  <div class="category-box span4 box3">
   <h2>Foreldre</h2>
   <p><br></p>
   <p><a class="btn" href="#">Vis kursene »</a></p>
  </div>
</div>