SELL / Høgskolen i Innlandet

Fra Efaktor Wiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Sammendrag

vil.sell.no

Nettkurs for instruktører og faglige ledere

Forumoppgaver

I forumoppgavene skal deltakerne kun skrive innlegg i sin faggruppe. Derfor må forumene settes opp med tilgang begrenset til tilgangsgruppen "Faggrupper" som da inneholder alle faggruppene.

Rapporter

Aktivitetsfullføringsrapporter skal kunne hentes ut av kontaktpersoner i hvert enkelt fylke. Disse skal ikke ha tilgang til noe annet enn disse rapportene og de vil derfor tildeles den egendefinerte rollen "Rapporttilgang" i kurset. For at deltakerne skal vises fylkesvis i rapportene må de også meldes inn i fylkesgrupper. Dette gjøres via cohorter siden det er problematisk å melde inn deltakere i 2 ulike grupper via en opplastingsfil. Det må derfor inkluderes en ekstra kolonne med overskriften "cohort1" i opplastingsfilene. NB! Dette feltet skal kun fylles ut for deltakerne som meldes på gjennom fylkeskommunen.

Rapporttilgangsrollen

Har følgende rettigheter:

  • report/progress:view
  • report/completion:view
  • moodle/site:viewreports

Fylkestilhørighet

Siden det også ønskes informasjon om fylke for deltakere som melder på seg selv må også fylke legges til i profilfeltet Sted. Dette kan enten gjøres via grensesnittet for opplasting direkte i Moodle (vil fungere dersom alle i filen tilhører samme fylke) eller så kan denne informasjonen legges til i opplastingsfilen ved å legge til en kolonne med overskriften "city".

Opplastingsfil

Skal inneholde følgende kolonner:

username,email,firstname,lastname,password,course1,group1,cohort1,city

I kolonnen "group1" legges inn deltakerens faggruppe. I kolonnen "cohort1" legges inn deltakerens fylkeskommune + et kursspesifikt prefiks dersom deltakeren meldes inn gjennom fylkeskommunen. I kolonnen "city" legges inn deltakerens fylke for alle deltakere.